Heinoseweg 41 Heinoseweg 41 8026 PB Zwolle € 300.000 k.k

 
Heinoseweg 41 OPEN HUIS zaterdag 23 NOVEMBER van 11.00 – 13.00 UUR

VRIJ EN ROYAAL WONEN AAN DE RAND VAN ZWOLLE
Wijthmen ligt in een rustieke agrarische omgeving ten zuidoosten van Zwolle. Tussen de groene landerijen zijn nog prachtige landhuizen te vinden zoals Huize Boschwijk en Huize Soeslo, waar te zien is hoe de rijke herenboeren vroeger leefden. In Wijthmen is volop ruimte voor recreatie: er zijn mogelijkheden om te wandelen, te fietsen en te zwemmen.
Centraal gelegen in het dorp ligt deze vrijstaande woning (woonoppervlakte 140m2) met rondom een fraai aangelegde tuin op een perceel van 362m2. Een ideale aanvulling op de woning is het bijgebouw wat nu in gebruik is als garage.
Dit huis heeft een praktische indeling. Je stapt via de achterdeur binnen in een royale bijkeuken waar je wasdroger en wasmachine makkelijk kwijt kunt. Via de gang kom je in de gezellige woonkeuken. De keuken is geplaatst in 2012 en voorzien van moderne apparatuur, zoals een inductiekookplaat, afwasmachine en oven/magnetron combi. De lichte woonkamer bevat de karakteristieke elementen en smaakvolle afwerking van de jaren '30. Er is meer! Alle voorzieningen zijn op de begane grond aanwezig, want beneden vind je ook de badkamer en een slaapkamer/werkkamer.
De eerste verdieping bereik je via de vaste trap in de hal. Eenmaal boven biedt de overloop een zee van ruimte. Er zijn twee grote slaapkamers met de nodige opbergruimte in de vaste kasten. Een 4e slaapkamer is eenvoudig te realiseren. Net als een tweede badkamer.
Spullen die je niet het hele jaar door nodig hebt, zoals bijvoorbeeld de kerstballen of je bungalowtent, kun je kwijt op de vliering. De zolder is toegankelijk via een vlizotrap.
De ligging van Wijthmen ten opzichte van andere dorpen in de omgeving en de stad Zwolle is goed. Het is 20 minuten fietsen naar het centrum van Zwolle. Wil je met de auto op pad, dan bereik je binnen 10 minuten de A28. Ook een keuze voor openbaar vervoer geeft geen probleem: busverbindingen bevinden zich op loopafstand.
Er is werk aan de winkel aan de N35, de doorgaande weg Zwolle – Wijthmen. Rijkswaterstaat voert een planuitwerking uit om de doorstroming te verbeteren. Concreet houdt dit in dat de nabij gelegen provinciale weg 400 meter verder van de woning af komt te liggen (zie plattegrond) dan in de huidige situatie. Medio 2016 is dit gereed. De waarde van de woning zal daardoor stijgen en het woongenot nog meer toenemen.
Wijthmen heeft veel voorzieningen, zoals een basisschool, kinderopvang en een actief sport- en verenigingsleven…..waarin een klein dorp groots kan zijn!

Voel jij je aangesproken door de vele mogelijkheden die deze woning jou en je gezin biedt? Laat je omarmen door de dorpse sfeer, de ruimte en de groene omgeving. Maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging of kom langs op ZATERDAG 23 november tijdens het Open Huis van 11.00 – 13.00 uur.

INDELING
BEGANE GROND
Entree, gang, meterkast (2012), grote kelder, woonkamer met veel lichtinval, dichte woonkeuken, royale bijkeuken met separate toiletruimte, combi-CV ketel (Nefit 2011), slaapkamer/werkkamer, ruime badkamer met wastafelmeubel, douchecabine en 2e toilet.

1e VERDIEPING
Op de 1e verdieping zijn 2 ruime slaapkamers een grote overloop met dakkapel. De overloop kan gebruikt worden als speelkamer/werkkamer. Mogelijkheden voor uitbreiding met badkamer of 4e slaapkamer is aanwezig en eenvoudig te realiseren (zie plattegrond).
2e VERDIEPING
Via een vlizotrap kom je op de 2e verdieping met beschoten kap en gedeeltelijk bevloerd.

BIJGEBOUW
Ruime garage met een oppervlakte van 28 m2 met betonnen vloer, werkbank en vliering. Ideaal voor klussers, maar ook te gebruiken als berging en/of praktijkruimte.

Alle kenmerken van Heinoseweg 41

Wanneer zou u deze woning willen bezichtigen?
Tijdstrip: Dagdeel:
Uw contact gegevens
Naam:  
Telefoonnummer:  
E-mail adres:  
Eventuele vragen en opmerkingen