van Arembergelaan 58 van Arembergelaan 58 2274 BV Voorburg € 148.500 k.k

 
IN ENKELE ZINNEN LAAT DIT APPARTEMENT ZICH HET BESTE OMSCHRIJVEN:
WERKELIJK EEN PLAATJE VAN EEN APPARTEMENT OP EEN ZEER AANTREKKELIJKE LOKATIE WELKE ZO TE BETREKKEN IS. DEZE JAREN 30 WONING BEZIT ALLE KENMERKEN VAN HET HEDENDAAGS WONEN, LAAT U OVERTUIGEN EN KOM BINNEN.

De woning is zeer licht en modern en warm qua materialen en afwerking, maar heeft ook de authentiek jaren 30 stijl qua indeling en detaillering. De moderne elementen zijn onder andere een moderne luxe keuken, dubbelglas, Quick step laminaat met v-groef, strakke badkamer en CV combi ketel. De authentieke elementen zijn terug te vinden in de en-suite, paneeldeuren en roedeverdeling in het vaste glas. Mede hierdoor voelt dit huis als een thuis!

De woning is gelegen aan de Van Arembergelaan. Deze laan kenmerkt zich door de brede straat en dito stoepen. Goed gelegen qua uitvalswegen naar de A4/A12/A13 en dichtbij Station Voorburg, Laan van NOI en Den Haag CS. Ook de bushaltes zijn op struikel afstand gelegen. Kortom een ideale uitvalsbasis voor de gehele Haagsche regio!

Indeling:
via een open portiektrap entree van het appartement, vestibule met meterkast, ruime voorslaapkamer, vanuit de gang doorloop naar de woon- eetkamer en-suite. Aan de achterzijde van de eetkamer is het eerste balkon gesitueerd (ligging Zuid). Vanuit de gang is toegang tot het toilet, ruime bergkast en strakke badkamer. Doorloop naar de keuken, welke modern en strak is uitgevoerd en voorzien van alle gemakken. Vanuit de keuken toegang tot het tweede balkon welke ook een zuidelijke ligging heeft. De achterslaapkamer is prima qua maatvoering voor een tweede slaapkamer. Tevens bevindt zich hier een vaste kast met opstelplaats voor wasmachine en wasdroger.

Bijzonderheden:
• Eigen grond (geen erfpacht);
• Actieve VvE bijdrage per maand € 65,-- (1/6 aandeel);
• Meerjaren onderhoudsplan geheel uitgevoerd en afgestempeld door de gemeente in 2012, o.a. volledige renovatie van de balkons;
• CV combi ketel Remeha Avanta (bj 2005);
• Voorzijde geheel en achterzijde gedeeltelijk voorzien van dubbelglas (2011);
• Fraaie Quick step laminaatvloer met v-groef;
• Veel bergruimte door en-suite en vaste kast op de gang;
• Twee balkons op het Zuiden.

Alle kenmerken van van Arembergelaan 58

Wanneer zou u deze woning willen bezichtigen?
Tijdstrip: Dagdeel:
Uw contact gegevens
Naam:  
Telefoonnummer:  
E-mail adres:  
Eventuele vragen en opmerkingen