Van Leeuwenhoeklaan 19 Van Leeuwenhoeklaan 19 5252 CA Vlijmen € 235.000 k.k

 
Aan een brede straat met veel groen ligt deze mooie twee-onder-een-kap woning met eigen oprit. Deze woning is een typische jaren 80 woning. Ruim van opzet, goed geïsoleerd. De entree biedt u een mooie ruimte voor de garderobe. Vanuit de hal komen we in een lichte woning met een houtkachel en een open keuken waar voldoende plaats is voor een tweede tafel. De keuken is voorzien van een modern keukenblok en een vaste kast welke de scheiding vormt tussen de woonkamer en de keuken. Opvallend aan deze woning is de ruime tuin. Deze heeft veel privacy doordat er geen woningen direct aan de achterzijde grenzen. De garage is bereikbaar vanuit de tuin.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Doordat de badkamer in het midden is gelegen zijn alle slaapkamers van een ruime afmeting. Op de tweede verdieping bevindt zich een zolderkamer met dakvenster. Op deze verdieping is de cv-installatie en het mechanisch ventilatiesysteem geplaatst.

Bijzonderheden:
- Lange oprit;
- Woning met veel mogelijkheden;
- Gelegen in de zeer gewilde woonwijk de Vijfhoeven II;
- Ruime garage;
- Wanneer u overweegt de woonkamer aan uit te bouwen kunt u de garage inpandig bereikbaar maken;
- Gehele woning is voorzien van dubbel glas;
- Sfeervolle houtkachel in de woonkamer;
- Het schilderwerk binnen is van 2011 en het schilderwerk buiten is van 2012;
- Het plat dak van de garage is van 2003;
- Verrassend ruime verdiepingen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Alle kenmerken van Van Leeuwenhoeklaan 19

Wanneer zou u deze woning willen bezichtigen?
Tijdstrip: Dagdeel:
Uw contact gegevens
Naam:  
Telefoonnummer:  
E-mail adres:  
Eventuele vragen en opmerkingen