Vicusstraat 10 Vicusstraat 10 4007 LD Tiel € 199.000 k.k

 
Op een rustige locatie in buurt VI van Passewaay gelegen, nette tussenwoning met stenen berging en achterom. De woning die is gerealiseerd in 2005 heeft een woonoppervlakte van 110m² en een perceel van 161m². De woonomgeving is ruim van opzet en er zijn voldoende parkeer gelegenheden. Alle voorzieningen zoals scholen, winkelcentra, sportverenigingen en uitvalswegen zijn in de nabijheid aanwezig, bovendien heeft de woonwijk Passewaay een eigen NS station.

Indeling: entree, hal met toilet, meterkast en trapopgang. Toegang tot de woonkamer met deur naar de achtertuin, hoekkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, 4- pits gaskookplaat en afzuigkap.

1e Verdieping: Overloop, badkamer met douche, toilet en wastafel. De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers.

2e Verdieping: Middels vaste trap te bereiken tweede verdieping. Voorportaal met CV- ketel opstelling en aansluitingen voor wasmachine en droger. Vierde slaapkamer voorzien van een dakraam.

Tuin: Op het oosten gelegen achtertuin met achterom die alleen toegankelijk is voor de bewoners. De tuin beschikt over zowel een stenen als houten schuur. Diverse beplanting en bestrating.

Algemeen:

- goede geïsoleerde woning met zonnecollectoren
- privacy rijke ligging aan breed opgezette straat
- vierde slaapkamer aanwezig op de tweede verdieping
- woning met uitstraling

Alle kenmerken van Vicusstraat 10

Wanneer zou u deze woning willen bezichtigen?
Tijdstrip: Dagdeel:
Uw contact gegevens
Naam:  
Telefoonnummer:  
E-mail adres:  
Eventuele vragen en opmerkingen