Molstraat 15 Molstraat 15 4331 SM Middelburg € 449.000 k.k

 
Zeer fraai, stijlvol en vakkundig gerenoveerd rijksmonument genaamd 'Sint Joris', op uitstekende locatie, met beschutte stadstuin op het westen, midden in het historische centrum van Middelburg.
Indeling: entree portaal, garderobe-ruimte en hal, woonkamer (en-suite) , met in de voorkamer een fraaie schouw met gashaard een eetgedeelte en in de achterkamer een uniek gesitueerde en luxe keuken voorzien van de veel werkruimte en de nodige inbouwapparatuur (waaronder een koffieautomaat, combioven, inductie-kookplaat, design afzuigkap etc.), achterhal met fraaie plavuizen vloer, toilet, inbouwkast, kantoor/werkkamer en ruime bergzolder.
1e Verdieping: overloop, ruime woonkamer (onderverdeeld in voor- en achterkamer) met tweede schouw met gashaard. (evt. kan hier nog een pantry worden gesitueerd).
2e Verdieping : ruime en open slaap-etage met aan de voorzijde een uniek uitgevoerde badkamer (met vloerverwarming, riant ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche,) en aan de achterzijde een slaapruimte. Verder is deze etage voorzien van een separaat toilet, een inloop kledingkast en een wasruimte waar ook de cv-ketel hangt.
Via vaste trap bereikbare open zolderruimte met slaapgelegenheid.
Dit unieke monument kenmerkt zich ook door de mooie lichtinval en is geheel (sta-hoog) onderkelderd. In deze ruimte is desgewenst nog een extra (gasten)kamer te realiseren.
Een werkelijk schitterend geheel dat van boven tot onder één geheel vormt en in een uitstekende conditie verkeert. Graag informeren wij u nader!

Alle kenmerken van Molstraat 15

Wanneer zou u deze woning willen bezichtigen?
Tijdstrip: Dagdeel:
Uw contact gegevens
Naam:  
Telefoonnummer:  
E-mail adres:  
Eventuele vragen en opmerkingen