Bouvignehof 28 Bouvignehof 28 5709 NV Helmond € 219.500 k.k

 
Aan de rand van woonwijk ‘de Rijpelberg’ gelegen, keurig afgewerkte en uitgebouwde 2/1-kapwoning met o.a. een inpandige werkkamer (voormalige garage), een royaal uitgebouwde woonkamer met landelijke keukeninrichting, vier slaapkamers op de verdiepingen en uitstekend sanitair. Het geheel wordt compleet gemaakt met een gezellige achtertuin met veranda!

Begane grond:

Vanuit een rustige, autoluwe woonstraat komt u via de oprit in de hal/entreepartij van deze keurig afgewerkte, uitgebouwde 2/1-kapwoning. In de hal treft u o.a. de meterkast, de trapopgang naar de verdiepingen, de unit van de stadsverwarming alsmede de in 2011 vernieuwde toiletruimte met wandcloset.
Aansluitend komt u in de uitgebouwde woonkamer waarvan het zitgedeelte aan de straatzijde is gesitueerd en het eetgedeelte uitstekend tot zijn recht komt in de aanbouw. Deze aanbouw van ca. 2,5 meter diep (over de volledige breedte!) staat in open verbinding met de keukeninrichting waardoor de woonkeuken een feit is!
De nette, landelijke keukeninrichting is in een hoekopstelling geplaatst en voorziet in de diverse onder- en bovenkastjes alsmede in een natuurstenen aanrechtblad en de navolgende inbouwapparatuur: vaatwasmachine, keramische kookplaat met afzuigschouw, oven, koelkast en magnetron.
Middels een schuifpui heeft u toegang tot de gezellige achtertuin; een separate deur biedt toegang tot de voormalige garage die momenteel in gebruik is als werkkamer. Deze is vanzelfsprekend voor diverse andere doeleinden uitermate geschikt!
Nagenoeg de gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer in combinatie met een stucwerk wandafwerking.

1e Verdieping:

Aan de overloop zijn een tweetal voorslaapkamers, een achterslaapkamer en een aan de achterzijde gesitueerde badkamer gelegen. De slaapkamers kennen de navolgende afmetingen:
- Slaapkamer 1: ca. 2,75 x 3,82 m;
- Slaapkamer 2: ca. 2,34 x 2,63 m;
- Slaapkamer 3: ca. 2,75 x 3,26 m.
De complete badkamer is van alle gemakken voorzien, hierbij noemen wij: een groot ligbad, designradiator, douchecabine met jets, vaste wastafel met badmeubel en 2e toilet!
Nagenoeg de gehele verdieping is voorzien van een lichte laminaatvloer.

2e Verdieping:

Vanzelfsprekend is deze verdieping via een vaste trap toegankelijk. Op de voorzolder treft u de aansluitingen t.b.v. uw wasapparatuur. Aansluitend komt u in de 4e slaapkamer met zowel aan de voor- als achterzijde een dakvenster. Onder de kapschuinte is bergruimte gerealiseerd.

Achtertuin:

Deze kindvriendelijke achtertuin is geheel omheind en voorziet in een gazon en terras met veranda.

BIJZONDERHEDEN:
* Starters opgelet! Mogelijkheid voor koopsubsidie of starterslening. Kan een voordeel opleveren van
circa € 100,- in de maandlast.
* Royaal uitgebouwde woonkamer;
* Door de realisatie van de uitbouw is de woon-keuken een feit!
* Inpandig toegankelijke werkkamer (voormalige garage);
* Keurig sanitair (o.a. complete badkamer);
* Vier slaapkamers op de verdiepingen;
* Gezellige achtertuin met veranda;
* Gedeeltelijk voorzien van rolluiken;
* Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Alle kenmerken van Bouvignehof 28

Wanneer zou u deze woning willen bezichtigen?
Tijdstrip: Dagdeel:
Uw contact gegevens
Naam:  
Telefoonnummer:  
E-mail adres:  
Eventuele vragen en opmerkingen